Welcome to a new dimension of hospitality.
Welcome to a new dimension of hospitality.
Our hospitality is synonymous of beauty and refreshment for the body and the mind. A stay with us means first of all a unique experience, starting from the landscape, from the details and really unique flavors that will surprise you.
Mit einem hervorragenden Abendessen und sehr gutem lokalen Rotwein können wir die schönen Zimmer in diesem Hotel-Restaurant genießen.Wir sind von der Qualität des Hauses uNd der Küche so angetan,dass wir sicher wieder kommen!!!
Un ottimo locale; cibo ottimo e molto curato, fresco e selezionato. Personale preparato e simpatico. Vini ottimi e ricercati. Vista panoramica splendida. Giudizio finale: da provare assolutamente per ogni occasione… sia per le coppie che per cene di lavoro.
Premettendo che non è la prima volta che mi reco in questo ristorante, per bere un aperitivo, per una cena o per eventi vari, come il cenone di capodanno, reputo questo ristorante-enoteca, decisamente raffinato e curato in tutti i minimi dettagli. La location vanta una bellissima vista sopra le colline di Manzano, suggestiva di giorno e di sera, mentre sia…
The soul of Elliot is its cuisine which is expressed in its fine dining restaurant and the elegance of its Wine Lounge. Two ideals and complementary environments for your most successful dinner as well as for fast and delicious aperitif.
Our Chef Andrea Fantini reinterprets the typical tastes of our land in a contemporary way, in an explosion of flavors and colors. Elliot will amaze and delight you with refined and consistent dishes.